Om Butler Loftet

Hjertelig velkommen til BUTLER LOFTET, et kurateret livsstilsunivers lokaliseret centralt i Aalborg i Nordjylland. BUTLER LOFTET har været en shopping destination siden 1971, hvor familien Wagner åbnede herrebutikken BUTLER. 52 år senere er familiens første butik vokset til et inspirerende univers med fem individuelle koncepter og et samlet internationalt online univers. På vores webshop kan vores kunder shoppe og dykke ned i vores to overordnede koncepter ’Contemporary’ og ’Urban’ til både kvinder og mænd.

 

I BUTLER LOFTET bliver vores kunder mødt af et dedikeret team, som elsker at dele ud af sin ekspertise og præsentere vores nøje udvalgte brands. BUTLER LOFTET er et dynamisk univers med de nyeste trends og eksklusive events, som sikrer at der altid er noget nyt at opleve og udforske ved hvert eneste besøg.

Butler

En ærlig tilgang til stil gør BUTLER til en højt elsket destination for den yngre fyr. BUTLER præsenterer det bedste af skandinaviske og globale Street og Sportswear brands. Stilen er urban og for ’kendere’. BUTLER har et internationalt perspektiv på stil med et lokalt hjerte. Teamet i BUTLER er altid klar til at tage en snak om de nyeste sneaker releases eller upcoming brands, som snart lander på hylderne. Vores mange events og co-labs i butikken styrker den unikke følelse af fællesskab.

 

@butlerdk

Loftet

Når du står foran BUTLER LOFTET, vil du gennem den gamle port blive ført til den gemte baggård, hvor du vil finde indgangen til LOFTET. Gennem døren vil du blive mødt af en butik fuld af liv og kunder, som udforsker det brede udvalg af upcoming og etablerede brands i søgen efter deres næste garderobe favorit. Stilen er en blanding mellem internationale trends og skandinavisk coolness - En balance mellem casual og feminin. Den uformelle stemning gør LOFTET til en lokal go-to shopping destination, som uden tvivl er et besøg værd.

 

@loftetdk

Richard

Kvalitet er hjertet af RICHARD og på hylderne vil du finde alle ingredienserne til at skabe en stilsikker garderobe med en lang livstid. Vi tilbyder et moderne take på den klassiske herre garderobe, og blander formelle elementer med premium brands for at skabe stærke outfits både på og efter arbejde. I RICHARD er vi nørdede og butikken er drevet af specialister, som elsker at dele ud af deres viden om pasform, styling, kvaliteter og vedligeholdelse. Vores skrædder er klar til at foretage de nødvendige justeringer eller endda skræddersy et jakkesæt for at fuldende din garderobe.

 

@richardaalborg

Loft by Loftet

På den øverste etage af BUTLER LOFTET vil du opdage konceptet LOFT by LOFTET. En one-stop destination for den kvalitets bevidste kvinde. I vores imødekommende og stilsikre butik vil du finde de største danske designere hænge side om side blandt udvalgte internationale high-end brands. Højkvalitets items er blandet med sæsonbestemte investerings items. LOFT har en dedikeret accessories- samt velværesektion til hverdags forkælelse. Hos LOFT sætter vi en ære i at give vores kunder en oplevelse, som lever op til vores eksklusive udvalg.

 

@loftbyloftet

Vores vision

På BUTLER-LOFTET.DK kan alle fem inspirerende koncepter i BUTLER LOFTET udforskes yderligere. Her finder du størstedelen af vores in-store udvalg præsenteret på en ny og inspirerende måde. Vi forsøger altid at give vores digitale univers en stemning der er mindst lige så god og inspirerende som vores fysiske butik. Platformen viser på smukkeste vis vores 100+ brands, og i kombination med vores events, releases og kampagner tilbyder vi en komplet og inspirerende shoppingoplevelse til vores stilkyndige kunder.