HOW TO STYLE - SKIRT

Hvordan kan man få mest mulig ud af sin garderobe? "How to style - skirts" skal give dig inspiration til, hvordan du kan style den samme nederdel på to forskellige måder. Vi har skabt et hverdagslook og et fest look med den samme nederdel.

HOW TO STYLE - HUDSONMD

Vores populære Hudson nederdel er den perfekte nederdel til dig, der ønsker en nederdel, der kan bruges til alle anledninger alt afhængig af stylingen. Nederdelen har et glat satinlook med bindebånd, hvilket gør den nem at style op til fest.

EVERYDAY LOOK

HUDSONMD SKIRT

Vi har skabt et hverdagslook med den smukke nederdel. Nederdelen er stylet med den populære bomberjakke fra Oval Square samt en sort højhalset bluse fra Woodbird, der giver et råt look.

Til looket styles et par Superstar fra Adidas, et par cool A. Kjærbede solbriller samt en crossbodytaske fra The North Face. Ved at style nederdelen med nogle rå og street styles kan nederdelen sagtens bruges til hverdagsbrug.

SHOP LOOKET HER

PARTY LOOK

HUDSONMD SKIRT

Ved at style Hudson nederdelen med feminine styles, kan du nemt skabe et festligt look. Nederdelen er her stylet med den smukke lyseblå bluse fra Oval Square samt et par lange Pavement støvler med unikke detaljer.

Til looket har vi stylet den flotte Diesel taske i hvid for at bryde outfittet og lysne det op. Som ekstra styling har vi tilføjet et stort smykke fra Lemon Lua, der passer til spænderne på støvlerne.

SHOP LOOKET HER

HOW TO STYLE - GALEMD

Gale nederdelen fra Modström er vores best solgte nederdel, da den er nem at style og har en perfekt pasform. Nederdelen har lynlåslukning i taljen samt en slids foran. Vil du eje en Gale nederdel anbefaler vi, at du går en størrelse op, da den er lille i størrelsen.

EVERYDAY LOOK

GALEMD SKIRT

Nederdelen er en klassisk sort højtaljet nederdel, der er nem at style på forskellige måder. Til dette hverdagslook har vi stylet Gale med en oversized sweatshirt fra Carhartt med lilla print og en hvid Carhartt t-shirt for at mixe de mere afslappede styles med det feminine.

For at skabe en rød tråd gennem outfittet har vi valgt at style det med et par lilla Samba, der matcher med sweatshirten. Slutteligt har vi valgt en chunky Lemon Lua ring samt en sort kasket fra H2O Fagerholt.

SHOP LOOKET HER

PARTY LOOK

GALEMD SKIRT

Vi har skabt et party look ved at style Gale med den unikke bindebluse fra Opera Sport og et par rå støvler fra Pavement. Ved at style en nederdel med et par lange støvler kan du bruge din nederdel i flere årstider.

Som accessories har vi valgt den chunky ring fra Lemon Lua samt den populære Diesel taske, der passer godt til detaljerne på støvlerne.

SHOP LOOKET HER

HOW TO STYLE - HARVEYMD

Sidst men ikke mindst har vi valgt at style den populære denim nederdel fra Modström på to forskellige måder. Denimnederdele er en nem nederdel at style op og ned, da denimn i sig selv er et råt materiale, der gør, at nederdelen nemt kan bruges til hverdag. Pasformen og slidsen bagtil giver den et feminint udtryk, der gør den nem at style til fest.

EVERYDAY LOOK

HARVEYMD SKIRT

Modström har ikke kun lavet Harvey som en nederdel, Harvey er også kommet som en cool denimskjorte i et let materiale. Under den flotte skjorte har vi stylet en oversized bluse med sorte og hvide striber og brede ærmer.

Til sættet styles de nye Asics sneakers med sporty detaljer, der sammen med striberne på blusen bryder det ellers meget simple outfit.

Outfittet fuldendes med et par A. Kjærbede solbriller og en sort crossbody taske fra det populære brand, Carhartt.

SHOP LOOKET HER

PARTY LOOK

HARVEYMD SKIRT

Vi har valgt at style den smukke sorte bluse fra Opera Sport med Harvey nederdelen. Blusens længde passer rigtig godt til den højtaljede nederdel, og det shiny materiale og de smukke detaljer pifter outfittet op.

Som overtøj har vi valgt den unikke jakke fra Opera Sport, der kommer i den flotteste rødbrune farve. For at bryde outfittet har vi valgt hvide Superstars fra Adidas og sølvtasken fra Diesel, der passer godt til blusens shine.

SHOP LOOKET HER